Graag stel ik jullie voor aan onze acteur Yassine Kji.

Hier te zien in de nieuwste clip van Darrell Cole.

Yassine heb ik ontmoet toen ik op de set als acteercoach werkte voor een nieuwe drama serie van SteppingStone waar hij een van de hoofdrollen in speelt. 

Ik werd geraakt door zijn enthousiasme, zijn wil om te werken en leren en zijn kunde om regie-aanwijzingen op te slaan en om te zetten. In een gesprek dat ik hierna met hem had heeft hij mij gevraagd om hem te blijven begeleiden. We hebben besloten dat ik hem zal coachen en zijn agent zal zijn.

Yassine heeft in de korte tijd dat hij met acteren bezig is al in een aantal mooie en zeer gevarieerde projecten gestaan. Zo heeft hij twee seizoenen in Brugklas gedaan en heeft hij een van de hoofdrollen in een nieuwe serie waar we nog niet te veel over mogen zeggen. Ook speelt hij onder andere in de films Cobain, van Nanouk Leopold, 7 Marokkanen en Jos van Sharif Abdel Mawla en Vind Die Domme Trut en Gooi Haar in De Rivier van Ben Brand.

Ben je dus opzoek naar een enthousiaste, hardwerkende en vooral talentvolle jonge acteur, neem contact op!

coaching@hiddenways.com