Comedy / Sitcom

Voor een online comedy serie / sitcom kregen wij de opdracht van Online Cookie Collective om voor 12 rollen acteurs te zoeken.

Het was een prachtige eerste grote klus voor Hiddenways Casting en wij zijn heel blij met alle mooie acteurs die we hebben kunnen voorstellen. We hebben het onszelf en de klant niet makkelijk gemaakt door mee te denken en ze ook een mooie diversiteit aan acteurs aan te bieden.

Na twee intensieve casting rondes is na overleg met de klant een fraaie groep samengesteld en de draaidag voor de Pilot is ondertussen geweest. Ze zitten nu vol in de montage.

Vanuit de acteurs en vanuit regie en productie hebben we ondertussen gehoord dat het een lange dag was geworden, maar zeker ook een creatieve dag waarin mooie/grappige/leuke scènes zijn gedraaid. Wij zijn heel erg benieuwd! Zodra wij meer bekend mogen maken doen we dat natuurlijk.

En: kom maar door met de volgende grote klus. De aftrap is geweest. Wij zijn er klaar voor!

casting@hiddenways.com of bel 06 26 463 144 🙂