Contact: casting@hiddenways.com
+31 626 463 144

Visie Hiddenways Casting

Time Will Tell – feature

Acteren is een bijzonder en mooi vak. Het is een van de basis elementen die gebruikt wordt bij het vertellen van verhalen, het opent de deuren voor dialoog.

Gebruik makend van ons zeer gevarieerde netwerk (van acteurs, regisseurs, producenten, dramadocenten en musici tot aan politici en sociaal werkers door heel Nederland en daarbuiten) levert HIDDENWAYS CASTING acteurs. Veelal nieuwe acteurs die voor een verfrissing gaan zorgen op het scherm. Die er voor zorgen dat verhalen vanuit vernieuwende perspectieven verteld gaan worden.

van Moof – commercial

We hebben veel acteer-talent in Nederland, waar we van kunnen genieten in de bioscoop, op tv en in de theaters. Echter gaat ook een heel groot deel van de talenten verloren. Nier per sé omdat er geen rollen zijn voor deze potentiële acteurs. Het gaat er eerder om dat ze zich niet aangesproken voelen door de film-, televisie-, en theaterwereld.

En dat terwijl er genoeg zijn die het wel zouden kunnen en willen, maar misschien net even dat duwtje in de rug nodig hebben. Net even door de juiste mensen er op gewezen worden dat de film- en televisie-, en theaterwereld juist op hèn zit te wachten.

48 Minuten – feature film

Wij werken vanuit onze liefde voor verhalen vertellen, met waardering voor dialoog, en vanuit ons hart voor de samenleving waarin wij leven. Het gaat ons niet om enkel mensen te vinden en ze te koppelen aan de producties. Wij blijven onszelf ontwikkelen, blijven in dialoog over het acteervak, geven feedback en bieden acteurs ook begeleiding en training aan.

 

 


a Quiet Event – instalation

De Jeugd van Tegenwoordig – Er zijn weer dingen musicvideo

Biesbosch onder Vuur – historical period drama