Hiddenways Casting

Contact: casting@hiddenways.com
+31 626 463 144

Visie HiddenwaysCasting

Louisa Connoly - Burnham, McKell David & Ilias Addab in Time Will Tell
Louisa Connoly – Burnham, McKell David & Ilias Addab in Time Will Tell (c) Jeffrey Slaa

Bij HiddenwaysCasting werken wij vanuit onze liefde voor films en theater, onze liefde voor acteren, onze liefde voor verhalen vertellen. Met waardering voor dialoog. En vanuit ons hart voor de samenleving waarin wij leven.

Casting is meer dan ‘goede’ en ‘leuke’ acteurs bij een productie leveren. Als filmmakers zijn wij ons bewust van de rol van de cast binnen een productie. Een essentieel deel van het te vertellen verhaal wordt vertelt door de mensen die we in beeld te zien krijgen. Wat heeft jouw productie nodig? Wat kan een bepaalde acteur voor extra’s brengen voor de productie? Hoe is de chemie tussen de verschillende acteurs? Hoe is de chemie tussen de regisseur en de acteur? Wat kunnen we verwachten van de acteurs? Hierbij kan HiddenwaysCasting helpen.

Stacyian Jackson in 平安 - HEIAN
Stacyian Jackson in 平安 – HEIAN (c) Lukas de Kort

Gebruik makend van onze kennis, onze creativiteit en zeer gevarieerde netwerk levert HiddenwaysCasting acteurs. Van ervaren acteurs tot nieuwe acteurs die voor een verfrissing gaan zorgen op het scherm. Die er voor zorgen dat verhalen vanuit vernieuwende perspectieven verteld gaan worden

Bij HiddenwaysCasting blijven wij onszelf ontwikkelen, blijven in dialoog over het acteervak, geven feedback en bieden acteurs ook begeleiding en training aan.

Neem gerust contact op en let’s talk movies.

Fenna Ramos in Van Moof Electrified S2 commercial
Luca Hollestelle in 48 Minuten (c) Stefan Bijnen

Jet Pagnier in The Quiet Event – instalation
De Jeugd van Tegenwoordig – Er zijn weer dingen musicvideo
Biesbosch onder Vuur – historical period drama