Theater

Theatershow ‘FLY LIKE AN EAGLE’ – the Dutch Eagles 2017-2018

Ze verkochten in Nederland alleen al meer dan 300.000 kaarten en hebben een gestaag groeiende schare trouwe fans, maar het schijnt dat er ook nog steeds mensen zijn die niet weten wie de Dutch Eagles zijn …

Maak kennis met een uitzonderlijk fenomeen. Ruim 40 jaar na dato staat de authentieke muziek van de Eagles en hun tijdgenoten nog altijd recht overeind. De Dutch Eagles zijn in middels tot ver buiten onze grenzen de onbetwiste ultieme vertolkers van dit genre en het tijdperk.

Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengen zij deze tijdloze muziek al meer dan tien jaar schijnbaar moeiteloos tot leven.

Leo Blokhuis schreef al dat de Dutch Eagles live de ‘echte’ Eagles voorbijgaan. De Dutch Eagles zijn dan ook veel meer dan ’the next best thing’, ze zijn de beste muzikale reisgids die u zich kunt wensen.

Laat u meeslepen in een avond met superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit door de beste live band van Nederland. De grote hits, minder bekende pareltjes en bijzondere verrassingen, met weergaloze precisie exact klinkend zoals u gewend bent, en springlevend gebracht. De Dutch Eagles slaan hun vleugels weer wat verder uit.

Take a seat, and come fly like an Eagle…
Tickets voor de Tour 2017-2018

the Dutch Eagles zit ook op Facebook.

Theatershow DISCOVER Berget Lewis 2016-2017

In de muziekwereld stond ze lange tijd bekend als de beste achtergrondzangeres van Nederland. Maar Berget Lewis wilde uiteindelijk meer. In 2012 viel alles op zijn plek. Ze won het televisieprogramma De beste zangers van Nederland, was als Maria te zien in The Passion, werd gevraagd voor de Ladies of Soul en ze kreeg de hoofdrol in de musical Dreamgirls, waar ze regisseur Hidde Simons ontmoette, met wie ze nu de theaters in gaat.

In DISCOVER Berget Lewis, een muzikale reis, geeft Berget Lewis een kijkje achter de schermen van het artiestenbestaan. Waar komt haar passie en vuur vandaan? Samen met haar band en backing vocals laat de zangeres zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van een theaterconcert. Ze maakt het publiek deelgenoot van de bijzondere momenten aan de keukentafel waar haar liedjes geboren worden en vertelt hoe songs van anderen haar geïnspireerd en gevormd hebben.

DISCOVER Berget Lewis, een muzikale reis, vanaf november 2016 in verschillende grote theaters te zien. Voor meer info kijk op www.bergetlewismusic.nl

credits DISCOVER Berget Lewis
Regie: Hidde Simons
Muzikale leiding: Alvin Lewis
Beeld: Stefan Bijnen, Melissa Zomer
Band: André Kemp (drums), Sjors van den Eerenbeemt (bas), Sjoerd de Vries (toetsen), Alvin Lewis (Gitaar)
Backing Vocals: Caroline Dest, Aïcha Gill, Saja Katte