#forever

Een aantal maanden geleden werd ik gebeld om Acteercoaching te komen geven bij een nieuwe jeugdserie. Hier ontmoeten ik Yassine Kji. Wij hadden een klik. Na deze samenwerking besloten we dat ik hem zal blijven begeleiden. Hieruit is Hiddenways Agency ontstaan.

Nu mogen we bekend maken dat de serie waar wij elkaar hebben ontmoet #forever heet en dat deze vanaf 19 februari 2018 iedere schooldag om 18.10 op NPO Zapp te zien zal zijn.

#forever

Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? In de nieuwe jeugd-dramaserie #forever zijn de levens van de vier vrienden te volgen. In maar liefst zeventig afleveringen wordt de kijker meegenomen in de roerige en herkenbare wereld van deze pubers. Vanaf maandag 19 februari is #forever elke schooldag te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

De vier vrienden groeien op in dezelfde buurt. Dex (14) is de jongen uit de flat die constant overhoop ligt met zichzelf en met zijn stiefvader. Bloem (15) is de ruimdenkende dochter uit het ogenschijnlijk ideale gezin. Sal (15) leeft in een haat-liefde-verhouding met zijn Marokkaanse roots en Noa (15) heeft te dealen met een moeder die meer oog lijkt te hebben voor de wereldproblematiek, dan voor haar dochter.

Samen maken ze van alles mee en zijn ze er voor elkaar in goede en in slechte tijden. Hun vriendschap is van onschatbare waarde, maar is het inderdaad forever?

Rolverdeling
Bloem – Manouk Pluis
Dex – Koen van der Molen
Noa – Selin Akkulak
Sal – Yassine Kji

#forever is geproduceerd door Stepping Stone.

Programmagegevens:

#forever
Televisie
Vanaf 19 februari elke schooldag
18.10 uur – NPO Zapp