De start van een Casting Director

Wat een heerlijk begin van Hiddenways Casting!

SUPERSOAP

Meteen na de bekend making mocht ik aan de slag voor Online Cookie Collective BV met de casting van een online Sitcom. Na het zoeken naar de juiste vorm zijn de opnames van de Albert Heijn SuperSoap in volle gang en heb ik er alle vertrouwen in dat er iets bijzonders en absurdistisch grappigs gemaakt wordt. De leader is al online, nog even wachten tot de eerste aflevering!

AKV SINT JOOST

Verder ben ik de Casting Director van drie AKV Sint Joost afstudeerfilms. DE AANSLAG van Toon Donders, een dramatische film die gaat over over (de angst voor) de dood, de dark comedy THE VICIOUS CIRCLE van Vincent Dijstelbloem en ALMA, een coming-of-age drama van Kevin Kessels. Drie heel verschillende films met een mooie diverse cast.

MNK BOY

Verder ben ik voor Kaliber Film op zoek gegaan naar de 12-jarige ZEKI. De hoofdpersoon van hun eerste feature film MNK BOY. We hebben vele sportieve nederlands-turkse jongens uit het hele land gezien en dat maakt de keuze wie dan ZEKI is niet meteen makkelijker. Wie het wordt? Dat zal later bekend gemaakt worden….

Ik ben benieuwd welke toffe projecten nog meer op ons af zullen komen. Ik ben er klaar voor en heb er zin in – kom maar op!

Hidde Simons – casting director Hiddenways Casting