Presentator / MC / Speaker / Host Hidde Simons

Binnen de verschillende vakgebieden worden er verschillende woorden voor gebruikt. Af en toe ben ik Master of Ceremony (of MC), soms Presentator, dan weer Host en afgelopen weekend was ik Speaker. Maar in essentie zorg ik steeds voor het zelfde. Ik ben degene die de boel aan elkaar praat. Degene die voor net dat beetje extra uitleg en informatie zorgt. Die er voor zorgt dat de mensen zich op hun gemak voelen. Het publiek en de sprekers, de sporters en/of de artiesten.

En ondanks dat het niet mijn ‘core-business’ is, is het wel iets waar ik me erg mee op mijn gemak voel en wat ik met veel liefde doe. En hierom even een bericht als onvervalste ‘zelf promotie’. En een vraag. Heb jij mij gezien, ingehuurd, gesproken tijdens bijvoorbeeld De Ronde van de Orteliusstraat, het OBA Symposium ‘Had ik het maar geweten’, bij de First Lego League of andere evenementen van Stichting Techniekpromotie, bij het IFFR – internationaal Filmfestival Rotterdam, bij Cinekid of was het ergens anders? En vind jij ook dat ik op meer events te zien en horen zou moeten zijn? Vertel het vooral door! Vind ik heus niet erg! Vertel vooral dat mensen contact met mij op kunnen nemen als ze mij nodig hebben!

Ik ben gewoon mailbaar: casting@hiddenways.com

en ook bel- en appbaar: +31626463144

Boekpresentatie Gamemeneer
CultureelFestival Amsterdam West
Cinekid
Ronde van de Orteliusstraat – foto Steve where’s Tom
First Lego League
Race Naar De Maan – première
First Lego League
Natuur in de Stad
Cinekid Mediaroute
OBA Symposium
Ronde van de Orteliusstraat