EXIT – met Hidde Simons als acteur

Als regisseur en en acteercoach vind ik het goed en leerzaam om ook af en toe te acteren. Zo stond ik vorige week als huisarts op de set van de nieuwe serie Wat een Verhaal, gepresenteerd door André van Duin en Anne-Marie Jung. Erg fijn om te werken met regisseur Anne de Clercq.

“Wat maakt een feest of avond met familie en vrienden zo leuk en speciaal? Dat zijn de verhalen die we elkaar vertellen. Echt gebeurde verhalen! In Wat een verhaal zitten presentatoren Anne-Marie Jung en André van Duin in een prachtige setting tegenover kleurrijke vertellers, die de kijker verbazen met waargebeurde verhalen. Zo’n hilarisch of bizar verhaal dat op elk feestje wordt verteld. Anne-Marie en André luisteren vol overgave en stellen de vragen waar de kijker óók antwoorden op wil. Bekende acteurs brengen de verhalen vervolgens in een gedramatiseerde verfilming tot leven. In elke aflevering staat één bijzonder verhaal centraal.”

De aflevering waarin ik te zien zal zijn komt op zaterdag 27 april op tv bij Omroep Max.

Als je niet kan wachten om mij te zien acteren. De korte film EXIT van regisseur Wiebe van den Ende, is vanaf nu online.  Hierin speel ik samen met mijn jeugdvriend Thomas Wander Oerlemans. Het is zo leuk om te spelen met degene met wie het allemaal begon bij de Jeugdtheaterschool.